PRIJZEN EN TARIEVEN

Wil je een crowdfunding actie starten met ikdoneervoor.nl, houd dan rekening de volgende kosten. Eenmalige opstartkosten om jouw crowdfundingcampagne in te richten, variabele platformvergoeding en Mollie transactiekosten. Onderstaand leggen we je graag de drie tarieven nog even kort toe.

OPSTARTKOSTEN

Voor het afstemmen en inrichten van jouw project brengen wij eenmalige opstartkosten in rekening. Daarnaast helpen wij je met praktische informatie op weg zodat jij van jouw project een succes kan maken. Samen maken we er iets moois van!

KOSTEN PER TRANSACTIE

Per donatie worden er transactiekosten in rekening gebracht.

Het ene deel van deze kosten hebben betrekking op de transactiekosten die Mollie in rekening brengt voor het afhandelen van de transacties. Het andere deel wordt door ons in rekening gebracht voor het draaiende houden van ons donatieplatform en de ondersteuning tijdens het project.

VERDIENMODEL VOOR CLUBS

Om de transactiekosten te dekken, bieden wij donateurs de mogelijkheid de transactiekosten voor hun rekening te nemen. Zo houd je als vereniging, club, stichting nog meer over en wordt je eindbedrag nog sneller behaald.