HOE WERKT HET?

Bij ikdoneeervoor.nl brengen wij jouw doel letterlijk in beeld. Door jouw doel als achtergrondafbeelding op de donatiepagina te gebruiken, weten donateurs precies waarvoor ze het doen. Door over de achtergrondafbeelding een “koopraster” te plaatsen, kunnen donateurs delen van het project “kopen” en direct via iDeal afrekenen. Donateurs kunnen hun initialen, naam of zelfs een tekening vormen. Alles afhankelijk van hoeveel je wilt doneren … en je eigen creativiteit 😉

VISUEEL CROWDFUNDING = MEER RENDEMENT!

Verhoog de betrokkenheid bij jouw project. Laat donateurs zelf een stukje (or meerdere) van jouw project “kopen”. Of het nu om een kunstgrasveld, monumentaal pand of kunstwerk gaat, wij brengen het in beeld. En dat maakt doneren veel leuker!

In de voortgangsbalk is te zien hoeveel geld er al is gedoneerd en hoeveel er nog moet worden opgehaald om het einddoel te bereiken. De funfactor van ikdoneervoor.nl zorgt voor een grote betrokkenheid en plezier bij alle deelnemers.

FLEXIBELE PRIJZEN PER PIXEL

Bepaal zelf, afhankelijk van het bedrag dat je op wilt halen, de prijs per pixel. Wil je verschillende tarieven hanteren, om bijvoorbeeld unieke plekken tegen duurdere tarieven aan te bieden? Dat kan! Op basis van het op te halen bedrag, de uitgangspunten voor de tarieven, maken wij het daarbij passende raster voor jouw project op.

Wil je sponsoren iets extra’s bieden? Met de inzet van roterende reclameborden, kan aan sponsoren exclusieve sponsorruimte worden geboden. Bepaal zelf de prijs van de reclameborden en biedt deze aan je sponsoren aan. Een interessante optie om extra geld op te halen.

VEILIG EN VERTROUWD MET MOLLIE

Voor het verwerken van de donaties maken wij gebruik van een koppeling met payment provider Mollie. Mollie zorgt ervoor dat donateurs hun donatie direct via iDeal kunnen afrekenen en dat het gedoneerde geld op de bankrekening van jouw vereniging of stichting wordt gestort. FundYourFun zit hier dus niet meer tussen.

Het enige dat jij hoeft te doen is voor jouw vereniging of stichting een Mollie-account aan te maken en de API-keys (sleutels voor de koppeling) aan ons door te geven. Vind je dit lastig, of kom je er niet uit, dan helpen wij je hierbij. Geen probleem!

Met Mollie hebben we alles veilig geregeld. En dat is zowel voor jou, jouw vereniging of stichting als ons een prettig gevoel.